Instalatii Sanitare&Termice

Montajul obiectelor sanitare cum sunt căzi, wc-uri, chiuvete, cabine de duș, face parte din domeniul nostru de activitate. Echipa Marmconstruct se ocupă doar de proiectarea și execuția instalațiilor sanitare și de scurgere, nu și de intervenții (cum ar fi de înlocuit o baterie, înlocuit bazin wc sau s-a spart o țeavă la baie).  Oferim servicii pentru execuția de instalații sanitare la băi și bucătarii, din București și împrejurimile Bucureștiului.

În 20 de ani de experiență am finalizat numeroase proiecte de succes!

Lucrări Instalații sanitare

Noi putem executa instalații sanitare pe cupru, polipropilenă (PPR) sau pexal. În ultimul timp au luat mare amploare instalațiile sanitare făcute din țeava de polipropilenă datorită raportului calitate preț foarte bun. Datorită faptului că țeava de PPR se lipește la cald cu plită electrică, șansele ca aceasta să cedeze sunt zero. Prețul materialelor de PPR este mai mic decât cel al pexalului și mult mai mic decât cuprul. Datorită faptului că țeava de cupru oxidează în timp, iar oxidul de cupru este mai puțin sănătos pentru organismul uman, face că PPR-ul să câștige încă un punct în față cuprului pentru instalațiile de apă potabilă. 

PPR-ul pierde în fața cuprului, în ceea ce privește aspectul, cuprul având piese mult mai estetice față de PPR, de aceea instalațiile termice aparențe de regulă se fac pe cupru. 

Nu recomandăm instalațiile pe pexal mai mult de 7 ani. Instalațiile sanitare pe bază de pexal au pierdut mult teren în ultimul timp în față instalațiilor sanitare pe cupru și polipropilenă. Instalațiile sanitare pe bază de pexal sunt ușor de lucrat, materialul mai scump decât PPR-ul și calitatea țevii în timp lasă de dorit.

DESPRE NOI

SC MARMCONSTRUCT SEV SRL s-a înființat în anul 2002 și a cunoscut o ascensiune sigură datorită respectării unor principii de bază: respect fată de clienți și urmărirea unor standarde de calitate cât mai ridicate.
Considerăm că promptitudinea prin care răspundem clienților la cererile pentru instalații sanitare contribuie în mare măsură la succesul nostru, cea mai mare parte a beneficiarilor noștri devenind parteneri de lungă durată.

Suntem o echipă care se implică cu pasiune în munca noastră, de aceea ea nu se materializează doar în realizarea proiectelor ci și în câștigarea partenerilor de durată. Dorim să ne evidențiem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea termenelor de execuție și rapiditatea efectuării lucrărilor. Vă stăm la dispoziție cu informațiile tehnice despre serviciile de care aveți nevoie și cu o ofertă de servicii cu un raport optim preț/calitate.

CONTACT

 Ai un proiect pentru care dorești consultanță? Ai nevoie de serviciile noastre? Contactează-ne acum!

SC MARMCONSTRUCT SEV SRL

RO 14688075 J40/4862/2002 BCR LIPSCANI RNCB0090000554020001

DETALII CONTACT

SUC LIPSCANI BUCURESTI ZORILENI 7, SECTOR 4 BUCURESTI SEVERIN IOAN TEL: 0722.890446 | 0768.832.987 | 0758.436371 E-mail: office@zugraveli-amenajari-interioare.ro

rsz_map