Constructii case la cheie

Firmă Construcții Case la Cheie

SC MARMCONSTRUCT SEV SRL s-a înființat în anul 2002 și a cunoscut o ascensiune sigură datorită respectării unor principii de bază: respect fată de clienți și urmărirea unor standarde de calitate cât mai ridicate.
Considerăm că promptitudinea prin care răspundem clienților la cererile pentru construcții case la cheie, contribuie în mare măsură la succesul nostru, cea mai mare parte a beneficiarilor noștri devenind parteneri de lungă durată.

 Casa la cheie include:

 
– fază la roșu;
– închideri exterioare, termoizolație, polistiren 10cm, tencuieli interior și exterior, timplarie pvc, învelitoare țiglă metalică;
– instalație electrică complecta,aparate;
– instalație sanitară, circuite alimentare apa caldă și rece, instalație canalizare, obiecte sanitare;
– instalație termică, dimensionare, radiatoare, distribuitoare, central termică;
– finisaje pardoseli gresie, faianță, parchet.

instalații-sanitare

În 21 de ani de experiență am finalizat numeroase proiecte de succes!

Construcții case la cheie

Oferim servicii de calitate în domeniul construcțiilor, la standarde europene. Va stăm la dispoziție permanent cu o echipă calificată care pune accent pe servicii de înaltă calitate, având astfel garanția că predarea finală va fi peste așteptări.

Amenajări interioare

Firma noastră este specializată în amenajări interioare și realizăm: sape, tencuieli, zugrăveli, placare cu rigips, montaj gresie și faianță, montaj izolație termosistem, montaj parchet, montaj granit, montaj marmură, montaj și execuție șeminee din marmură.

Instalații electrice

Executăm servicii precum: montare tablou electric, montare spoturi, prize, verificare instalații etc. Vă stăm la dispoziție cu informațiile tehnice despre instalații electrice de care aveți nevoie și cu o ofertă de servicii cu un raport optim preț/calitate. 

DE CE SUNTEM DIFERIŢI?

CELE MAI BUNE PREȚURI  – pentru manoperă zugrăveli, amenajări interioare, exterioare, execuție și montajseminee din marmură. Renovăm apartamente, case, vile, spații comericale și birouri. Realizăm finisaje interioare și exterioare: zugrăveli de toate tipurile la prețuri fără concurență. 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ – oferim consultanță gratuită și cele mai bune sfaturi în alegerea materialelor cu cel mai bun raport preț calitate.

 21 ANI EXPERIENȚĂ – de aceea oferim seriozitate maximă și calitate cu posibilitatea negocierii prețurilor în funcție de volumul și complexitatea lucrării.

GARANȚIA CALITĂȚII  – Toate lucrările executate de noi beneficiază de garanție de bună execuție. 

PROIECTELE NOASTRE

Proiectele noastre includ: amenajari interioare, renovari, zugravit, amenajari interioare Bucuresti, constructii case la rosu, constructii case la cheie, firma amenajari interioare, montare faianta, montare gresie, montare parchet, firma constructii Bucuresti, zugraveli Bucuresti, instalatii sanitare, instalatii termice, constructii case, constructii case Bucuresti. 

Mă bucur să văd că în România există astfel de servicii și oameni care lucrează cu seriozitate și profesionalism!

Client Marian Badiu

Deja am făcut 2 lucrări cu această echipă. Îi recomand cu căldură pentru serviciile de calitate pe care le oferă.

Client Anghel Adrian

Dorim să ne evidențiem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea termenelor de execuție, rapiditatea efectuării lucrărilor și acoperirea unei game cât mai complete de servicii.

CONTACT

 Ai un proiect pentru care dorești consultanță? Ai nevoie de serviciile noastre? Contactează-ne acum!

PROGRAM

Luni-Vineri 08:00-20:00 - Sâmbăta-Duminica : Închis

DETALII CONTACT

SEVERIN IOAN TEL: 0722.890446 | 0768.832.987 E-mail: office@zugraveli-amenajari-interioare.ro

harta
Sună acum!