Constructii case la rosu

CONSTRUCTII CASE LA ROSU

Construim Casa visurilor tale

CONSTRUCTII CASE LA ROSU

Ce înseamnă casă la roșu?

Denumirea „la roșu” se referă la culoarea pe care o are zidăria netencuita. Asta înseamnă că, o casă la roșu include zidurile, planșeele și aexecutarea acoperișurilor, fără a finisa locuința.

Această operație reprezintă construirea unei case fără finisaje și montarea părții exterioare a acoperișului (tablă, țiglă).
Construcția casei la roșu include pe lîngă fundație ridicarea pereților și structură acoperișului dar aici nu sunt incluse finisaje interioare și exterioare,instalații sanitare,electrice,gaze.

În 21 de ani de experiență am finalizat numeroase proiecte de succes!

Principalele elemente ale unei case la roșu

1. Fundațiile: servesc că suport al cladirii, pentru așezarea ei pe teren. Terenul pe care se așează fundația se numește teren de fundație. Fundațiile se execută, de obicei, din beton sau beton armat. La construcțiile de lemn, fundațiile sunt alcatauite din piloți de lemn. Formă fundațiilor, materialele din care se fac acesrea și felul execuției, depinde de natură terenului cât și de greutatea și natură construcției.

2. Zidurile de susținere (de rezistentă): se sprijină pe fundații și susțin la rândul lor toate elementele clădirii rezemate sau legate de ele. Acestea se execută din zidărie de cărămidă, piatră, beton sau beton armat.

3. Scheletul de susținere (de rezistentă): se poate execută din lemn, beton armat sau oțel

4. Planșeele: se execută deasupra fiecurui etaj, despărțind etajele între ele. Planșeele se construiesc din lemn, beton armat, traverse metalice sau bolți de cărămidă.

5. Pereții despărțitori: se sprijină pe scheletul construcției sau pe grinzile planșeelor. Ei servesc la despărțirea încăperilor, așa cum este înscris în planuri. Aceștia se execută prin zidărie de cărămidă, din BCA sau BCU, plăci prefabricate, din schelet sau de lemn.

6. Coșurile și ventilatiile: se execută în pereții despărțitori sau cei de rezistentă, pentru a îndepărta fumul produs de sobe ori de calorifer sau pentru ventilarea clădirii.

7. Scările: sunt elementele de construcție care servesc pentru circulația între etaje și sunt alcătuite din trepte, contratrepte, podeste, vanguri și balustradă.

8. Acoperișul și învelitorile: așezat peste ultimul etaj al clădirii, în scopul de a o apăra. Acesta este alcătuit din învelitoare, împreună cu construcția pe care o susține.

Pentru mai multe detalii și o ofertă de preț, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați. 

proiecte constructii
proiecte constructii

DESPRE NOI

SC MARMCONSTRUCT SEV SRL s-a înființat în anul 2002 și a cunoscut o ascensiune sigură datorită respectării unor principii de bază: respect fată de clienți și urmărirea unor standarde de calitate cât mai ridicate.
Considerăm că promptitudinea prin care răspundem clienților la cererile pentru construcții case, contribuie în mare măsură la succesul nostru, cea mai mare parte a beneficiarilor noștri deverind parteneri de lungă durată.

DE CE SUNTEM DIFERIŢI?

CELE MAI BUNE PREȚURI  – pentru manoperă zugrăveli, amenajări interioare, exterioare, execuție și montaj șeminee din marmură. Renovăm apartamente, case, vile, spații comericale și birouri. Realizăm finisaje interioare și exterioare: zugrăveli de toate tipurile la prețuri fără concurență. 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ – oferim consultanță gratuită și cele mai bune sfaturi în alegerea materialelor cu cel mai bun raport preț calitate.

 21 ANI EXPERIENȚĂ – de aceea oferim seriozitate maximă și calitate cu posibilitatea negocierii prețurilor în funcție de volumul și complexitatea lucrării.

GARANȚIA CALITĂȚII  – Toate lucrările executate de noi beneficiază de garanție de bună execuție

PROIECTELE NOASTRE

Proiectele noastre includ: amenajari interioare, renovari, zugravit, amenajari interioare Bucuresti, constructii case la rosu, constructii case la cheie, firma amenajari interioare, montare faianta, montare gresie, montare parchet, firma constructii Bucuresti, zugraveli Bucuresti, instalatii sanitare, instalatii termice, constructii case, constructii case Bucuresti. 

Dorim să ne evidențiem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea termenelor de execuție, rapiditatea efectuării lucrărilor și acoperirea unei game cât mai complete de servicii.

CONTACT

 Ai un proiect pentru care dorești consultanță? Ai nevoie de serviciile noastre? Contactează-ne acum!

PROGRAM

Luni-Vineri 08:00-20:00 - Sâmbăta-Duminica : Închis

DETALII CONTACT

SEVERIN IOAN TEL: 0722.890446 | 0768.832.987 E-mail: office@zugraveli-amenajari-interioare.ro

harta
Sună acum!