Constructii case la rosu

proiecte constructii

Ce înseamnă casă la roșu?

Denumirea “la roșu” se referă la culoarea pe care o are zidăria netencuita. Asta înseamnă că, o casă la roșu include zidurile, planșeele și aexecutarea acoperișurilor, fără a finisa locuința.

Această operație reprezintă construirea unei case fără finisaje și montarea părții exterioare a acoperișului (tablă, țiglă).
Construcția casei la roșu include pe lîngă fundație ridicarea pereților și structură acoperișului dar aici nu sunt incluse finisaje interioare și exterioare,instalații sanitare,electrice,gaze.

În 20 de ani de experiență am finalizat numeroase proiecte de succes!

Principalele elemente ale unei case la roșu

1. Fundațiile: servesc că suport al cladirii, pentru așezarea ei pe teren. Terenul pe care se așează fundația se numește teren de fundație. Fundațiile se execută, de obicei, din beton sau beton armat. La construcțiile de lemn, fundațiile sunt alcatauite din piloți de lemn. Formă fundațiilor, materialele din care se fac acesrea și felul execuției, depinde de natură terenului cât și de greutatea și natură construcției.

2. Zidurile de susținere (de rezistentă): se sprijină pe fundații și susțin la rândul lor toate elementele clădirii rezemate sau legate de ele. Acestea se execută din zidărie de cărămidă, piatră, beton sau beton armat.

3. Scheletul de susținere (de rezistentă): se poate execută din lemn, beton armat sau oțel

4. Planșeele: se execută deasupra fiecurui etaj, despărțind etajele între ele. Planșeele se construiesc din lemn, beton armat, traverse metalice sau bolți de cărămidă.

5. Pereții despărțitori: se sprijină pe scheletul construcției sau pe grinzile planșeelor. Ei servesc la despărțirea încăperilor, așa cum este înscris în planuri. Aceștia se execută prin zidărie de cărămidă, din BCA sau BCU, plăci prefabricate, din schelet sau de lemn.

6. Coșurile și ventilatiile: se execută în pereții despărțitori sau cei de rezistentă, pentru a îndepărta fumul produs de sobe ori de calorifer sau pentru ventilarea clădirii.

7. Scările: sunt elementele de construcție care servesc pentru circulația între etaje și sunt alcătuite din trepte, contratrepte, podeste, vanguri și balustradă.

8. Acoperișul și învelitorile: așezat peste ultimul etaj al clădirii, în scopul de a o apăra. Acesta este alcătuit din învelitoare, împreună cu construcția pe care o susține.

Pentru mai multe detalii și o ofertă de preț, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați. 

proiecte constructii
proiecte constructii

CONTACT

 Ai un proiect pentru care dorești consultanță? Ai nevoie de serviciile noastre? Contactează-ne acum!

SC MARMCONSTRUCT SEV SRL

RO 14688075 J40/4862/2002 BCR LIPSCANI RNCB0090000554020001

DETALII CONTACT

SUC LIPSCANI BUCURESTI ZORILENI 7, SECTOR 4 BUCURESTI SEVERIN IOAN TEL: 0722.890446 | 0768.832.987 | 0758.436371 E-mail: office@zugraveli-amenajari-interioare.ro

rsz_map