Instalatii Electrice

Executăm servicii precum: montare tablou electric, montare spoturi, prize, verificare instalații etc. Vă stăm la dispoziție cu informațiile tehnice despre instalații electrice de care aveți nevoie și cu o ofertă de servicii cu un raport optim preț/calitate. 

Pentru mai multe detalii, precum și pentru o ofertă de preț, nu ezitați să ne contactați. 

În 21 de ani de experiență am finalizat numeroase proiecte de succes!

Lucrări Instalații electrice

Această operațiune presupune anularea conductorilor vechi din aluminiu. După ce clientul s-a hotărat unde dorește intrerupătoare, prize, luminii, se trece la proiectarea unei noi instalații electrice pe conductor de cupru.

În primul rând trebuie să se țină cont de consumatorii mari (cuptor electric, mașină de spălat, aer condiționat) pentru a face circuite separate. Mai trebuie ținut cont de circuite separate gen boiler, cadă cu hidromasaj, hidrofor, pompă de apă, deoarece trebuie proiectate circuite separate cu protecție diferențială. Circuitul diferențial ne protejează împotriva electrocutării.

După ce proiectul de instalație este gata, se începe procedura de separare a șanțurilor pentru noile circuite cu ajutorul debitorului de canale. După ce șanțurile sunt gata, se începe îngroparea țevilor. Acesta este momentul în care încep și lucrările pentru firele de internet și TV.

Următoarea etapă presupune montarea dozelor de legătură și apărat, după care se astupă.

După ce finisajele sunt gata, se trece la montarea tabloului electric cu siguranțe, prizele de curent, de TV, internet. Trebuie folosite siguranțe bipolar de 16A la prize, 10A la lumină, 20A sau 25A la consumatorii mari (centrală electrică, cuptor etc.). Contează ca prizele și întrerupătoarele să fie de calitate.

Echipa noastră va poate oferi consultanță în momentul cumpărării obiectelor electrice.

CONTACT

 Ai un proiect pentru care dorești consultanță? Ai nevoie de serviciile noastre? Contactează-ne acum!

PROGRAM

Luni-Vineri 08:00-20:00 - Sâmbăta-Duminica : Închis

DETALII CONTACT

SEVERIN IOAN TEL: 0722.890446 | 0768.832.987 E-mail: office@zugraveli-amenajari-interioare.ro

harta
Sună acum!