SERVICII

Despre noi

SC MARMCONSTRUCT SEV SRL s-a înființat în anul 2002 și a cunoscut o ascensiune sigură datorită respectării unor principii de bază: respect fată de clienți și urmărirea unor standarde de calitate cât mai ridicate.
Considerăm că promptitudinea prin care răspundem clienților contribuie în mare măsură la succesul nostru, cea mai mare parte a beneficiarilor noștri devenind parteneri de lungă durată.

Serviciile noastre

Suntem o echipă care se implică cu pasiune în munca noastră, de aceea ea nu se materializează doar în realizarea proiectelor ci și în câștigarea partenerilor de durată. 

Amenajări interioare, Renovări, Zugrăvit

Construcții case la cheie/ la roșu

Instalații electrice

Instalații sanitare&termice

Șeminee marmură

AMENAJĂRI EXTERIOARE

TENCUIREA PEREȚILOR
Această operațiune se poate face manual și mecanizat. Tencuiala se aplică pe zidarii de cărămidă sau BCA.Tencuirea pereților cuprinde mai multe operațiuni: aplicarea stropului pentru a face priză tencuială cu peretele, pontarea pereților, încărcarea cu material și driscuirea tencuieli sau tinciul. 

MONTAJ POLISTIREN EXTRUDAT
Izolarea pereților cu polistiren este cea mai importantă operație care se recomanda a se face la exterior. Montajul constă în lipirea polistirenului cu adeziv la sac. Fixarea plăcilor se face cu dibluri.

TENCUIALĂ DECORATIVĂ SAU VOPSEA STRUCTURATĂ
Tencuiala decorativă sau vopseaua structurată se face cu gletul și pot da diferite granulații începînd cu 0,5mm pînă la 3mm. Tencuială are rol de a decora pereții, protejează pereții nelasind apa să se infiltreze.

CONSTRUCȚII CASE LA CHEIE
Casă la cheie include:
– fază la roșu;
– închiderii exterioare, termoizolație, polistiren 10cm, tencuieli interior și exterior, timplarie pvc, învelitoare țiglă metalică;
-instalație electrică complecta,aparate;
-instalație sanitară, circuite alimentare apa caldă și rece, instalație canalizare, obiecte sanitare;
-instalație termică, dimensionare, radiatoare, distribuitoare, central termică;
-finisaje pardoseli gresie, faianță, parchet.

CONSTRUCȚII CASE LA ROȘU
Această operație reprezintă construirea unei case fără finisaje și montarea părții exterioare a acoperișului (tablă ,țiglă).
Construcția casei la roșu include pe lîngă fundație ridicarea pereților și structură acoperișului dar aici nu sunt incluse finisaje interioare și exterioare, instalații sanitare, electrice, gaze.
Putem execută case la roșu din material precum BCA, cărămidă poroterm, la cererea clientului.

PROGRAM

Luni-Vineri 08:00-20:00 –
Sâmbăta-Duminica : Închis

DETALII CONTACT

TEL: 0722.890446 | 0768.832.987
E-mail: office@zugraveli-amenajari-interioare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună acum!