Instalatii Sanitare&Termice

Montajul obiectelor sanitare cum sunt căzi, wc-uri, chiuvete, cabine de duș, face parte din domeniul nostru de activitate. Echipa Marmconstruct se ocupă doar de proiectarea și execuția instalațiilor sanitare și de scurgere, nu și de intervenții (cum ar fi de înlocuit o baterie, înlocuit bazin wc sau s-a spart o țeavă la baie).  Oferim servicii pentru execuția de instalații sanitare la băi și bucătarii, din București și împrejurimile Bucureștiului.

În 21 de ani de experiență am finalizat numeroase proiecte de succes!

Lucrări Instalații sanitare

Noi putem executa instalații sanitare pe cupru, polipropilenă (PPR) sau pexal. În ultimul timp au luat mare amploare instalațiile sanitare făcute din țeava de polipropilenă datorită raportului calitate preț foarte bun. Datorită faptului că țeava de PPR se lipește la cald cu plită electrică, șansele ca aceasta să cedeze sunt zero. Prețul materialelor de PPR este mai mic decât cel al pexalului și mult mai mic decât cuprul. Datorită faptului că țeava de cupru oxidează în timp, iar oxidul de cupru este mai puțin sănătos pentru organismul uman, face că PPR-ul să câștige încă un punct în față cuprului pentru instalațiile de apă potabilă. 

PPR-ul pierde în fața cuprului, în ceea ce privește aspectul, cuprul având piese mult mai estetice față de PPR, de aceea instalațiile termice aparențe de regulă se fac pe cupru. 

Nu recomandăm instalațiile pe pexal mai mult de 7 ani. Instalațiile sanitare pe bază de pexal au pierdut mult teren în ultimul timp în față instalațiilor sanitare pe cupru și polipropilenă. Instalațiile sanitare pe bază de pexal sunt ușor de lucrat, materialul mai scump decât PPR-ul și calitatea țevii în timp lasă de dorit.

CONTACT

 Ai un proiect pentru care dorești consultanță? Ai nevoie de serviciile noastre? Contactează-ne acum!

PROGRAM

Luni-Vineri 08:00-20:00 - Sâmbăta-Duminica : Închis

DETALII CONTACT

SEVERIN IOAN TEL: 0722.890446 | 0768.832.987 E-mail: office@zugraveli-amenajari-interioare.ro

harta
Sună acum!