Seminee Marmura

Echipa noastră vă oferă consultanță în proiectarea și alegerea celor mai bune materiale pentru șeminee de marmură, precum și servicii de execuție pentru acest tip de lucrare. Indiferent că este vorba de șeminee rustice, clasice sau moderne vă vom ajuta cu modelul potrivit pentru a va încălzi spațiul casnic și sufletul.

În 20 de ani de experiență am finalizat numeroase proiecte de succes!

Șemineele din marmură sunt executate în funcție de preferințele dumneavoastră indiferent că este vorba de mărimea acestuia sau partea decorativă. Societatea noastră răspunde cerințelor variate la standardele cele mai ridicate deținând o gamă variată de culori și dimensiuni pentru marmură, granit etc. Pentru mai multe detalii și o ofertă de preț, trebuie doar să ne contactați.

DESPRE NOI

SC MARMCONSTRUCT SEV SRL s-a înființat în anul 2002 și a cunoscut o ascensiune sigură datorită respectării unor principii de bază: respect fată de clienți și urmărirea unor standarde de calitate cât mai ridicate.
Considerăm că promptitudinea prin care răspundem clienților contribuie în mare măsură la succesul nostru, cea mai mare parte a beneficiarilor noștri devenind parteneri de lungă durată.

Suntem o echipă care se implică cu pasiune în munca noastră, de aceea ea nu se materializează doar în realizarea proiectelor ci și în câștigarea partenerilor de durată. Dorim să ne evidențiem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea termenelor de execuție și rapiditatea efectuării lucrărilor. Vă stăm la dispoziție cu informațiile tehnice despre serviciile de care aveți nevoie și cu o ofertă de servicii cu un raport optim preț/calitate.

proiecte constructii

CONTACT

 Ai un proiect pentru care dorești consultanță? Ai nevoie de serviciile noastre? Contactează-ne acum!

SC MARMCONSTRUCT SEV SRL

RO 14688075 J40/4862/2002 BCR LIPSCANI RNCB0090000554020001

DETALII CONTACT

SUC LIPSCANI BUCURESTI ZORILENI 7, SECTOR 4 BUCURESTI SEVERIN IOAN TEL: 0722.890446 | 0768.832.987 | 0758.436371 E-mail: office@zugraveli-amenajari-interioare.ro

rsz_map